lördag 25 juni 2011

Lungt & skönt.. totalt "ostressat" !!

Lördag f-m (midsomardagen) och man är hur pigg som helst, Aftonbladet är avklarad med hjälp av 3 koppar java.. till skillnad från igår så lyser idag solen och det ser ut att bli en helt ok lördag.
Planerat partaj signerat Jånka uppe i skogarna i Hällinsjö rann ut i sanden så att det blev en mycket lugn afton igår, givetvis blev det sill & "nubbe" och några "immiga" men mer än så blev det ej..
Kan tänka mig att en hel del mår "huggorm" idag men det är ju lixom priset man får pynta om man under gårdagen var "kung" alternativt "drottning" !!

Såg precis ett underbart foto på kollega Larsson sittandes i solen i badrock i solen uppe i föräldrarhemmet i Dalsland.. såg ut som att han vilande upp sig inför kommande uppgifter (Käringön v.28)..

På tisdag händer det grejer i Azaleadalen då det vankas en heldag med grymma artister då "Were the action is" går av stapeln, eller vad sägs om: Brandon Flowers, Glasvegas, Sahara Hotnights, Coldplay för att nämna några men det som undertecknad tror blir det bästa är The Arks spelning.. !!

På fredag (1/7) lirar mitt lag GAIK vårens sista match, motståndare är laget på andra plats som jagar oss och som i dagsläget 3 poäng efter oss.. snacka om 6 poängsmatch som avslutar vårsäsongen.
En riktig "urladdning" av mina rutinerade grabbar och det blir garanterat en trevlig avslutning i klubbhuset efteråt och en semester som serieledare :))

"Kryddan" & "Kurre"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar