torsdag 16 juni 2011

Lite smått & gott....

Det känns verkligen som man efter ett "krävande" 10 000 meters lopp nu svänger in i sista kurvan & hör publikens jubel och då e man ju beredd att kliva över den där tröskeln som kallas "smärtgräns" och bara avluta jobbet.. så att nu har jag och kollega Larsson "bara" ett par midsommar kransar att fixa till med kidsen i början på nästa vecka sen e vi i hamn, och det firar vi i förskott med en hej-dundrande-personal-fest på fredag.. som vanligt lär vi ha en del att snacka om på måndag och de resterande 3 veckorna innan vi stänger butiken efter fredagens tillställning :-)




Vill även passa på att GRATULERA min gode vän från "hufudstaden" vi kan kalla honom "Kroonblom" vars "pålle" ikväll tog en go seger på Solvalla efter att i ett par starter ägnat sig åt galopp, 5.75 x var det smaskiga oddset och bakom tummarna satt "snidaren" Erik Adielsson. Hoppas vi firar kungligt på midsommarafton....


Slutligen måste jag oxå nämna en rolig Blyzz som förmodligen landar på Topp 3 när vi summerar året:
Får ett mess av en spelare i laget: Kan tyvärr ej träna idag då jag måste jobba över.....
Inga problem, vi e ju inte proffs så det får man köpa....
Men vi lever ju nu i 2011 och det är Iphones hit & dit, you name it, så kommer man hem efter träningen loggar in på FB och ser statusen på grabben som "är och jobbar":

Är på IKEA med frugan.... (upplagt samtidigt som vi tränar).
Trots att det vankas sol & gott väder är det nog läge för "grabben" i laget att bege sig ner i källare och rota bland julsakerna för på nästa träning lär ju behövas ett rejält "tomte skägg" !!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar