söndag 14 augusti 2011

LIVE är alltid klass....

Torsk i höstens första match, osannolika 1 rätt på hästarna.. humöret var lixom inte på topp runt 7 snåret igår kväll, men ibland svänger det fort.

Medans den "stora massan" häckade runt Slottskogen för WoW blev det live musik på Trägår´n istället, en skön snubbe i mitt lag M.H lirar med det sköna bandet Fibes, oh Fibes som igår natt gjorde en klubbspelning på nämnda ställe.
Blev upphämtad runt midnatt av A.J och dom goa "madamerna" L & M, Hall hade fixat gästlistan så att det var gräddfilen rätt in.. sen började problemen.. varmt, svettigt och krig en bra stund för att få inhandla ett par "kalla", humöret på topp då även "Sportchefen" dök upp, sen när det var dax att få avnjuta lite go musik blir man "motad av Olle i grind" i form av en anabola pumpad biff med vaktbricka & svarta handskar (hyfsad handsvett) som blockerade dörren i i lokalen..drf missade vi tyvärr några låtar.
"Sesam öppnar sig" dvs Biffen behagar att släppa in oss och det är ett bra tryck på scenen, 4 låtar hinner vi dock med och det vi fick höra var riktigt bra där Love Child är grädden på moset.
Spotify i all ära men musik skall fantamej upplevas LIVE !!

Gött jobb Hall & TACK till Anders med crew för en mycket bra kväll.. (som givetvis fortsatte på annat håll....)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar