måndag 8 augusti 2011

SUPERMAN & Jobbstart.....

Måndag 8 augusti... och just idag har en ny era inletts, efter att ha vart en "Enhörning" i 5 år sadlar man nu om och flyttar upp en våning och blir en "Delfin", nya lokaler, en ny kollega i P och det kommer att funka utmärkt samt 30 nya "goa individer" som man skall ha riktigt kul med framöver.. återstår att se om man förblir MÄSTARE i UNO & Försvunna Diamanten även här ???
2 lugna veckor fram till skolstart känns som en hyfsat go start efter semestern.

I lördags hade vi en tävling med laget som kort & gott kallades: GAIK "SUPERMAN" 2011, 5 grenar skulle genomföras och jag kan lungt säga att grabbarna slet så att det sprutade mjölksyra ur öronen på vissa. När krutröken lagt sig stod allas vår egen "rockstar" ANDERS JOHANSSON som vinnare endast 1 poäng före "sportchefen" som slutade tvåa.
SUPERMAN - 2011
Efter avslutade tävlingar var det "samkväm" som gällde och där kan jag lova att mitt gäng defenitivt är allsvenska... inget snack om den saken. Prisutdelning, grill, bastu, poker, gött tjöt innan det var dax att bege sig in till la stada, där det blev live musik och drinkrace på HENRIKSBERGS takterass, därefter styrde "junior-maffian" med "Kurre" i spetsen kosan mot Port Soleil medan det mer "rutinerade" gardet avslutade "en trappa ner"...




Stort TACK till samtliga inblndade under lördagen som gjorde den till en riktigt go avslutning på semstern 2011, nu laddar vi om för Way out West och höstens första match till helgen !!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar