lördag 1 oktober 2011

Förväntningar........Doften av nybryggt kaffe är helt underbar, say no more !! Ur högtalarna låter Thåströms röst lika vemodig som alltid.. "och han kuperar blandar ger, det går så fort att ingen ser, att han har spader ess i ärmen, å att jokern inte ens är med" när han berättar om tiden bakom lås & bom i Århundradets Brott, mina scramble eggs är klara och den dagsfärska Aftonbladet ligger uppslagen.. känns som en helt ok start på en förhoppningsvis grym lördag.
Dagens nästa projekt är att bestämma sig och sluta vara en "velepinne", givetvis snackar jag om v75, ständigt detta veleri, ska man gå rätt ut på sina tidiga ideer från när startlistan läggs ut under söndag kväll eller ska man som vanligt (mer regel än undantag) bli påverkad inne i spelbutiken av "väggtips", allmänt surr i stil med att "han är snor säker, STENKLAR".
Fråga 2 är ju om man ska spika favoriterna och hoppas på "kantbollar" i övriga lopp och vinna låt oss säga 15K eller ska man vara en Micke Nybrink light och bara säga: Schas och rata allt vad favoriter heter ???
Denna gången har jag dock bestämt mig och nu finns ingen återvändo, 2x Svanstedt + Flemming

Avd 1: MELLBY SAMBUCA (5) Svanstedt

Avd 5: GLOBAL MIDNIGHT (3) Svanstedt

Avd 7: MATHILDE TRÖJBORG (9) Flemming

15.30 är det kick-off i Mölnlycke, 90 minuters "grisjobb" för att lösa 3 poäng och den röda mattan ligger utrullad.. ett läge som är så underbart att ha som spelare, nu sitter man här och vill lira själv.. får en släng av S.A.S (Svenska Avund Sjukan) men inser ganska snabbt att ålder + några extra "bea" kilon har satt sina spår så att idag för boysen fixa det själva...

Ikväll blir det en tur på byn som "Jocke" förmodligen hade sagt när han bodde en kort sejour i Lilleström, bord bokat på ett gött ställe OTTOMANIA, trevligt sällskap som skall fira just "Olton" borgar för en kanonkväll och jag skulle bli förvånad om det inte blir en sväng på LIPP..

Så ser mina lördags förväntningar ut i skrivande stund.. facit får vi senare, men oavsett var som sker så går förmodligen solen upp imorgon igen...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar