lördag 15 oktober 2011

Lyfter på hatten...


Det är bara att kapitulera och lyfta på hatten för "Ibra" efter kvällens show i Milan tröjan.
Skrev i ett tidigare blogg inlägg när Sverige kvalificerade sig för EM (förmodligen i ett visst glädjerus) att man skulle åka utan Zlatan till nästa års mästerskap och att vi skulle prestera bättre som lag utan honom och det står jag fast vid..men efter kvällens helt sjuka framspelningar är det bara att konstatera att han är en "lekman" utöver det vanliga och att ingen i Hamrens arme (ursäkta Kim) besitter de individuella egenskaper som grabben från Rosengård har i höger dojjan...
Lördagen har som vanligt inneburit en stor dos fotboll & trav, där man kan konstatera att mina spel under dagen är pseudonymnt med en fisk som man godast äter panerad eller med äggsås..
Känns lite tungt att lyfta på hatten för handbollslaget Rimbo men nu är det gjort.. brorsans gäng HP Warta kom snabbt ner på jorden efter måndagens imponerande derby seger mot ÖNNERED, efter timeout efter 20 minuter och halvtidsunderläge med 7-15 var "skadan redan skedd"...att man sen visar karaktär i andra och gör match av det skall man ta med sig till nästa fight men idag slutade det med "torsk" 24-25.
Avslutningsvis blir sista "hatt lyftet" till mitt eget gäng GAIK som imorgon spelar årets sista seriematch, seriesegern är bärgad och det har grabbarna gjort riktigt bra MEN tror man att det handlar om att spela av 90 minuter imon är man helt fel ute... coach är "görladdad och i morgondagens match gäller det att övertyga mina 2 blå att man skall vara med och kriga även 2012.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar