tisdag 7 augusti 2012

RUTINER... my cup of tea..

SEMESTERN är över för denna gången, man kan lätt konstatera att 4 veckor rinner iväg när man har det gott.
Vill passa på att tacka alla mina goa vänner för magiska grillkvällar, FJÄLLBACKA, The Boss på Ullevi, bus på byn och allt vad vi hunnit med under ledigheten men nu är det som sagt över för denna sommaren.

Många har rejäl ångest över att börja jobba igen men för mig är det tvärt om, nu är jag klar och utvilad och nu vill jag jobba.. framförallt att få lite RUTINER igen, träffa kollegorna, hitta rätt samspel med min nya partner och framförallt lära känna de goa förväntansfulla kidsen som nu tar klivet från dagis in i skolvärlden på riktigt.
Kan redan efter 2 dagars jobb konstatera att det kommer bli en grym höst för mig på Delfinerna, har haft 3 nya stjärnskott på 6 år som började på fritids igår.. och som redan nu "vägrar" gå hem när föräldrarna hämtar.. snacka om att acklimatisera sig fort :))

Även fotbollen har rullat igång och sedan 10 dagar och vi börjar nu få något som liknar vanliga RUTINER, uppslutningen förra veckan var sisådär men gårdagens pass med 20 man på plats lovar gott inför höststarten på torsdag.
Vi har lirat en match mot ett skönt gäng från Sthlm vid namn STORSKOGEN SK som egentligen inte sade så mycket utan det blev torsk med 1-3, dom var här på "läger" över helgen och man får tacka för inbjudan från Sjösten & "Jånka" att man fick vara med på deras avslutspartaj under lördagskvällen.. och party blev det !!Hoppas att få en inbjudan senare i höst när dom firar sin serieseger !!

Men bara för att semestern är över så vilar ju inte Göteborg som stad på hanen för det, för att denna vecka är det full fart och först ut är Barcelona - Man United som lirar uppvisningsmatch under onsdagen och på torsdag drar Way out West igång i dagarna 3 runt Slottskogen med omnejd.
Så att när nu som sagt semestern är över så är väl rutinerna något i stil med:
jobba-jobba-jobba-jobba-jobba-BELÖNING-VILA eller något i den stilen....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar