tisdag 23 oktober 2012

Ännu en magisk kväll....

Knappt hade blecket torkat på mitt ny signade avtal innan det var dax att bänka sig i tv soffan för en klassik Champions League tisdag.


På förhand en ganska profillös runda där de stora elefanterna Man Utd, Juventus, Barcelona skule leka hem enkla segrar, Svenska Spel hade återigen "fegat ur" och tryckt ner favoriterna i botten odds.
Men jag säger bara wooowh... eller vad sägs om:
  • Vändningen på "Drömmarnas Teater"
  • "Krossen" i Ukraina
  • (Halv) Skrällen på Parken
  • Slaget om Istanbul
  • "Fergie time" avgörande på Camp Nou
Manchester Utd - Braga 3-2 (1-2)
Med helgens kommande stormatch (Chelsea borta) hade den gode Sir Alex återigen snurrat tombolan ute på Carrington när han tog ut laget till kvällens fight mot Braga, här skulle det vilas spelare och det plockades ut en start XI som framåt var helt ok.
Men försvarsspelet var ju lika svajjigt som mitt ostabila paraply en tidig regnig morgon på väg till jobbet, m.a.o inte bra !!!
Portugiserna var ju ej sena att utnyttja detta och hastigt men mindre lustigt stod det 0-2 på anslagstavlan och då hade uret tickat fram till minut 20.


Men som vanligt slingrar sig Sir Alex ur denna chockstart för att djupt ned i frysdisken hade han tydligen hittat en påse frysta ärtor som han stenhårt trodde skulle bli kvällens godsak...
Frostskadade Javier (Chicharito den lilla ärtan) Hernandez hänger in 2 nickmål och mittbacken Jonny Evans snubblar in ett mål... hörde jag: Slutet gott, allting gott ???

Shjaktar Donetsk - Chelsea 2-1 (1-0)
Många som bara ser resultatet hajar nog till och undrar om undertecknad gått på groggen när han använder ordet "krossen" men för dom som såg matchen är jag övertygad om att man håller med..
Hade inte "mannen i den svarta mössan" (Peter Chec) storspelat i Chelsea målet och haft en grym afton hade slutresultatet kunnat bli riktigt pinsamt för Chelsea då 2-1 defenitivt ej speglar matchen.
På mäktiga Donbass Arena i Ukraina är Shjaktar en MAKTFAKTOR och med en skön mix av spelare från: Ukraina, Kroatien, Tjeckien, Armenien, Brasilien lirar man en charmant fotboll där jag förstår att AVB i Tottenham vill spendera uppemot 300 miljoner för spelgeniet William.Nordsjeälland - Juventus 1-1 (0-0)
Det var riktigt nära att Carlsbergs Bryggeri hade fått köra ut med en extra laddning pilsner till Parken ikväll för att en JÄTTESKRÄLL & party all night long på Ströget var bara 9 minuter borta innan Juventus lyckades få in en kvittering.
Inhoppande Vucinic behövde bara 12 minuter på sig efter sitt inhopp att kvittera Danskarnas ledning och agera kvällens party dödare.

Galatasaray - Cluj 1-1 (0-1)
Det verkar ha gått riktigt hett till nere i Istanbul ikväll där Elmanders gäng hade (sista ?) chansen att haka på i sin grupp... 7 gula, 1 rött, missad straff var lite av det som hände där Johans gäng fick in en kvittering till slut.
Då den gode Elmander har långt hem till Alingsås föreslår jag att han tar med sina polare ner i Bosporen och kyler ned sig lite.

Barcelona - Celtic 2-1 (1-1)
Kattens lek med råttan... David mot Goliat... ta med kulramen, ja så var väl förhands snacket när skotska Celtic gästade mäktiga Camp Nou.
En & annan bask kanske satte sin tapas i halsen när Samaras gjorde 0-1 till gästerna, men när skottarna gick och väntade på en varm kopp te i paus passade Iniesta på att kvittera.
Frustration då ej segermålet kom och ännu en jätteskräll var i antågande.
Tick-Tack-Tick-Tack och vi var framme vid "Fergie Time" och i matchminut 94 kommer så Barcelonas segermål... som ett brev på posten.
Men nu tror jag ej att krogägarna runt i centrala Barcelona behöver vara speciellt oroliga utan de gemytliga skottarna kommer att sänka sina obligatoriska pilsner, sjunga hela natten lång ändå.

--------------------------------------------------------

Vill bara tipsa om en god vän till mig och hans betting sida www.dagensbastaspel.se där han lägger ut kanonspel allt som oftast.
Jag lider med "Forssen" då han lägger ut spel i matchen mellan Bristol C - Burnley ikväll där han är övertygad om en målglad fight och bjuder på fasta (kanon) odds på resultaten 3-3 & 4-4.
I minut 90 kvitterar B.C till 3-3... för att på övertid se BURNLEY göra 3-4... suck !!
Men känner jag "Forssen" hade han en bra peng på över 4,5 mål och han skrattar nog hyfsat gott ikväll ändå :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar