måndag 11 mars 2013

Finalplats i potten...

Ny vecka & nya möjligheter låter ju som en gammal klyscha men ack så sann då jag verkligen ser framemot kommande veckas utmaningar.

Först får vi ta ett kort svep från den gågna helgen där lördagskvällen var vikt åt att fira "Dala-Maria" som passat på att fylla jämnt och bjöd in till Mingelkväll ala Italian style på lokal i Vasastan och det var en riktig kanonkväll.
Goa gäster, grymt käk, bra DJ och givetvis ett musik quiz... helt enkelt en kanonkväll som senare avslutades på ett "Brasseri" & "en trappa ner".

Tyvärr blev vi spel lediga i helgen så att då blev det till att besöka Jonsereds IP för att kolla in våra kommande motståndare i serien och i kommande semifinal i Östra Cupen.
4-2-3-1 var spelsystemet där man via 2 skickliga centrala mittfältare rullade på ett trevligt sätt eller så satte man upp bollen på sin stora target spelare som sög in det mesta i sin väg, 3-0 blev segersiffrorna mot div 4 laget PARTILLE och det kändes bra att ha sett Jonsered live innan onsdagens match.
Det finns en del saker vi kommer att trycka på inför den fighten men det tar vi ej här..


JONSERED - PARTILLE

Då matchen i lördags uteblev bestämde jag & kollega "Danis" att lira en Internmatch under måndagens träningstid då vi har ett par killar i truppen som behöver speltid som nu tyvärr uteblev.
Snabbt samtal till Göteborgs goaste domare "Uffe" Lundin som på studs tackade ja, Tack Collina !!


I en stundtals välspelad Internmatch stod efter 80 minuter (2 x 40) lag BLÅ coachat av "Danis" som vinnare med 2-0 efter 2 baljor av Fernandinho som vid båda målen assisterades av Besart.
Nu gäller det ett lungt FYS pass imorgon innan det är dax för semifinal på onsdag i Östra Cupen mot nämnda Jonsered där en finalplats ligger i potten och en match mot vinnarna av Lärje/Angered - IK Kongahälla.

Fernandinho 2 mål, Besart 2 ass

Vinnare i coach kampen, Daniel "DANIS" Karlsson

1 kommentar:

  1. Vinner danis alla coach kamper??????pajen.

    SvaraRadera