onsdag 6 mars 2013

Revanschläge...

Tung torsk och sorti ur vad var det Z sa "den där jävla champinjonen" igår kväll mot REAL MADRID.
Kommer ej skylla på domaren om det var rött eller ej men kan bara konstatera att jag var riktigt nöjd med prestationen i de 56 minuter det var en riktig match där matchplanen bossen lagt upp sköttes prickfritt och där jubilaren Ryan Giggs var ruggigt bra med sin rutin, spelförståelse.. något som han samlat på sig under sina smått otroliga 1000 matcher i den finaste av matchställ.
Kommer ALDRIG att kritisera hans laguttagningar men det var nog många som höjde på ögonbrynen när Wayne Rooney bänkades, med facit i hand så var i mitt tycke Danny Welbeck en av matchens bästa fram till utvisningen, därefter är det svårt att göra en bedömning men som vanligt tycker jag att sir Alex var helt rätt ute i sitt val av start XI.
Återigen all heder åt C.R som valde att fira återhållsamt vid sitt 1-2 mål.
Det enda positiva (ur min synvinkel) är förhoppningsvis att bossen tröttnat på Nani och rear bort han i sommar...

Får även lite i efterskott gratulera "Jocke" Olsson och hans Västra Frölunda som besegrade oss i en träningsfight i lördags med 3-2.
Inget snack om att VF var det hetare laget och vann rättvist över 90 minuter, kanske att mitt lag såg "lite slitet" ut under delar av matchen men det förtar inte Frölundas insats.
Förlusten kostade en middag med tillhörande dryck och det var han allt värd den gode "Olton".

VINNARE i coach fighten

Det goa är ju att efter en förlust är ju revanschlusten extra stor och readn idag har vi chansen att bli vinnare igen då vi lirar kvartsfinal i Östra Cupen mot LUNDEN ÖBK.
Ett div 4 lag som i höstas kvalade till div 3 som förstärkt med ett par etablerade spelare, har en "up coming" coach i Michel Berntsson-Gonzales och kommer garanterat ge oss en fight över 90 minuter ikväll.
Premiären är "blott" 37 dagar bort så att det gäller för mig & kollega "Danis" att hitta vår optimala start XI i de närmsta fighterna och hoppas på att få se ett tokladdat SIF klockan 18.00 idag.
Vi är ju titelförsvarare i cupen och vi i det nya tränarteamet vill gärna vara med och fira som efter segern 2012...


Foto LEIF LUNDVALL


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar