lördag 23 mars 2013

Viktig Vinst

Precis sett säsongs avslutningen av "Pluras kök Spanien" och längtar ännu mer till lite vår, värme & goa kvällar i trevligt sällskap. Den gode Per Jonsson från Norrköping är en riktigt go gubbe som briljerar såväl i köket som musikalt, verbalt och framförallt i konsten att unna sig något stärkande i glaset... kan inte påstå att jag sett många avsnitt under ordinarie sändningstid på lördagar men ikväll blev det så då det är lugna gatan som gäller.

Mediokert kan man väl lungt säga om gårdagens VM kval fight mot Irland, 0-0 hemma var ju inte ett resultat gemene man hade hoppats på men så blev det nu och ännu en gång blev vi lite avslöjade när vi skulle vara det spelförande laget...
All cred till Irländarna som gjorde det riktigt bra uppbackade av 2000 fans på Friens Arena men jag kände mig lite "blåst på konfekten" i alla fall.
Att göra något åt TYSKLAND känns ju som en utopi så att det kommer bli grymt viktiga matcher mot Österrike/Irland senare i år om vi skall få chansen av att njuta av samba rytmer i Brasilien 2014.

23 dagar kvar till premiären av serien och för första gången på länge så hade vi ingen match mitt i veckan så att denna vecka har vart lite tuffare för grabbarna i SIF.
Tuffa pass framförallt måndag/tisdag men killarna har krigat på riktigt bra och det glädjer ett tränar öga enormt mycket.

Axel & Besart (starkast på våra 400m löp)

Fagerlund & Franklin (MMA träning)

Vill passa på att skicka ett stort TACK till min arbetskollega Petter som haft 5 roliga, tuffa, inspirerande MMA influerade pass som uppskattats av truppen då det har brytit lite mönster kontra tidigare fys pass under försäsongen.

Idag var det träningsfight hemma mot GUNNILSE som numera tyvärr har ramlat ner i division 3 efter många år i div 2.
Men med den anläggningen man har och kvaliteten på nye tränaren Tommy Johansson som är grym på att utbilda unga spelare kommer man garanterat vilja vara med i toppen och sätta käppar i hjulet för min polare "Jocke" och hans V Frölunda.
Matchen vanns av oss med 1-0 efter ett "klassmål" av vår brasse "Fernandinho" men utan att förta Gunnilse´s insats så borde segern varit ett par mål större då vi har en i ribban och ytterligare 2 friläge mitt i boxen under andra halvlek där vi kändes klart starkare.
Men... chanserna skall förvaltas och omsättas i mål och samma visa var det förra veckan då vi brände 4-5 stycken 100% chanser.
Samtidigt skall ej glömmas att mycket i vår prestation var bra idag och det tar vi med oss framöver, givetvis viktigt för hela laget & Sharro att hålla nollan och vi tar med oss vinnarkänslan till onsdagens cup final mot LÄRJE/ANGERED.

Matchvinnare "FERNANDINHO"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar