fredag 19 april 2013

Blicka framåt...

Fredag kväll, lugn hemmakväll för att imorgon är det (äntligen) match och på tv´n springer Göteborgs Atlet & Idrotts Sällskap runt på ett öppet fält nere i Ängelholm och försöker att hitta rätt spår till sitt "Återtåg".. nu är det ju inte så många Grönsvarta i årets lag som var med i allsvenskan 2012 men skillnaden måste ju vara enorm då det är sämre planer, mindre publik etc.
Får coach Askebrand ihop gruppen och man löser ett avancemang har man gjort det riktigt bra.

Vart på "utbildning" under dagen och besökt 3 riktigt intressanta föreläsningar, och efter denna dagen står det helt klart fast att det är IT, sociala medier som kommer att prägla framtidens undervisning.
Riktigt intressant men jag skall villigt erkänna att allt som oftast hade jag en tanke på morgondagen...

Det är exakt en vecka sedan vi åkte på en svidande torsk mot GAUTHIOD i premiären och den har vi nu lagt bakom oss och blickar bara framåt !!
Ett minne blott är fr.o.m måndag oxå våra omklädningsrum, lokaler, samlingsrum, inomhushall på Valhamra IP som skall förvandlas till en hypermodern multihall som skall stå klar om 1 år.

Vägen till 3 poäng är utstakad...

Vi i SÄVEDALEN har lagt förra veckans match till handlingarna och ser framemot morgondagens hemmapremiär mot GÖTENE som garanterat kommer bli en tuff uppgift då man imponerade i premiären genom att besegra topptippade RYNNINGE från Örebro.
Veckans träningar har varit bra & fokuserade och det har varit så där lagom "grinigt" och det ser jag som ett positivt tecken.
Det kommer att vara ett par punkter som kommer att bli nycklar för oss att lösa en 3 poängare och det kommer vi trycka på under morgondagens genomgång.
Vi får imorgon tillbaka ett antal spelare: Johan, Benji, Salar i matchtruppen och vi kommer att gå all in för att vara vinnare imorgon runt 16.45

---------------------------------------------------------------------------

Mitt gamla gäng GAIK har fått en kanonstart av årets serie och har tagit 3 raka segrar i inledningen av årets säsong trots att man tappat sin målmaskin Möller, som dock hann med ett äkta hat-trick i premiär matchen han lirade.
Men segrar med 6-1 & 2-1 vittnar om att det finns bredd & kvalitet i årets upplaga.
Kör hårt grabbar !!

GAIK modell 2013 verkar STARKA !!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar