söndag 7 april 2013

Rankade 8

"ett dåligt genrep brukar innebära en bra premiär" eller något liknande lyder ju den gamla klyschan och man kan ju bara hoppas att det stämmer.

Igår "genrepade" vi med match i Jönköping mot Tenhults IF som slutade med en 0-2 torsk efter 2 sena mål.
Första halvlek spelar vi helt ok där framförallt vårt passningsspel & tålamod i vårt uppbyggnads spel gladde men vi saknade klass i sista tredjedelen där vi slarvade bort ett gäng goda chanser, andra halvlek tappar vi i kvalitet och det kändes som en 0-0 match, men ett "flipper"skott efter en hörna som tar på två Sävedalen ben och in i mål i minut 81samt en omställning till 0-2 med matchens sista spark fastställde slut resultatet.

Nu är det absolut ingen panik trots förlust samt ett par tunga skador sista veckan utan vi ser med tillförsikt framemot premiären kommande helg då vi är nöjda med vår försäsong där vi jobbat med ett nytt spelsystem och vi är en grupp "under utveckling" som tar steg varje träning...
På lördag klockan 15.00 hoppas jag att de grabbar som jag & "Danis" väljer att lira kommer att njuta av att serien äntligen är igång igen och att vi krigar om poäng efter en lång försäsong på 93 dagar.