onsdag 3 april 2013

Countdown... 10 days

10 dagar ledighet känns ju helt ok, tack vare en bra "chef" fanns det möjlighet att ta ut 4 kompdagar under denna veckas påsk lov och det sade man ju ej nej till, checkade ut på skärtorsdagen 28/3 och stämplar ej in förrän måndag 8/4, NICE.

Nu är det även bara 10 dagar kvar innan mitt SÄVEDALEN skall vara redo för div 2 spel och till att domaren blåser igång årets premiärmatch uppe i Grästorp mot GAUTHIOD.
Vi hade en resultat mässigt bra vecka med följande resultat:
  • GUNNILSE (3)  1-0
  • LÄRJE/ANGERED (2) 2-2 (6-5 efter straffar)
  • HOLMALUND (3) 3-0

Glädje efter LÄRJE segern = Sv Cupen 2014

Positivt var även att vår representant i Svenska Futsal landslaget Momo Omeirat kom hem hel & frisk efter sitt äventyr i Spanien.
Okey att hans självförtroende var lite stukat efter 0-7, 0-13, 2-3 men det skakar han av sig...

Vi har under försäsongen varit skonade från skador men nu kom typ "alla på en gång" men det är sånt man får räkna med men givetvis skit tråkigt för dom drabbade.

  • "Spången"  baksida lår
  • Pedram  baksida lår
  • Benji  framsida lår
Tre tuffa, målmedvetna, seriösa grabbar som kommer att lösa sin rehab på bästa sätt och kommer att garanterat komma tillbaka starkare än tidigare och spetsa till konkurrensen ytterligare framöver.

"Spången"

Pedram

Benji

Närmast väntar träning idag onsdag, träning torsdag samt en tripp till Jönköping på lördag för "genrep" mot Tenhults IF.
Passar perfekt att få denna match veckan innan premiären då vi har en ung trupp och att vi kommer att resa en hel del under året så att detta blir lite förberedelser för att få in bra rutiner inför våra borta matcher för grabbarna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar