tisdag 30 april 2013

Sjuk sport fotboll...

95.56 hade Howard Webb´s klocka tickat upp till innan han satte pipan i munnen och tog död på Mourinhos dröm om en great comeback och ytterligare en Champions League titel.
Att det ens blev lite spänning i slutet är ju egentligen helt sjukt då efter en frenetisk inledning av Real då man vaskade fram 3 jättechanser första kvarten så hade Borussia Dotrmund stenkoll på denna matchen där man imponerade ruskigt mycket på mig.

Ett lag som under coachen Jurgen Klupp är som en oljad maskin trots att man är ett av Europa toppens absolut yngsta lag med många unga killar runt 20-23 år.
Det som en medioker tränare som undertecknad imponeras av är hur laget agerar under press då man har en grym ORGANISATION där alla känner sig extremt TRYGGA och vet precis hur man skall spela, man är tighta centralt i banan och har så mycket INDIVIDUELL SKICKLIGHET när man ställer om till anfallsfotboll då man har en extrem LÖPVILJA och man litar blint på att deras superstriker Robert Lewandowski skall leverera...

Lewandowski´s 4 baljor gav final plats

Att ett "uppgivet" Real Madrid ändå gör match av denna fight via 2 sena mål är ju egentligen sjukt och att det blir en grym avslutning tackar ju en fotbollsälskare för.
Vad som händer med marängerna nu står skrivet i stjärnorna men att vi får se coach Mourinho hos Chelsea i sommar är nog ingen skräll.

-----------------------------------------------------------

Lite kort om vår tunga start i serien där vi inkasserade förlust 3 i fredags mot YTTERBY (0-2), där vi återigen spelar en riktigt bra fotboll men en storspelande målvakt och att vi har förtvivlat svårt att (för tillfället) göra mål gör att vi fortfarande är utan seger i årets serie.
Marginalerna är små och med lite flyt och kvalitet hade vi stått på 6 poäng och en andraplats istället för att nu ligga jumbo...
Vi trot stenhårt på våra spelare, spelide och är övertygad om att poängen kommer att trilla in framöver, varför inte redan på lördag mot RYNNINGE :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar