måndag 13 maj 2013

"Bossen´s" TACK tal !!


Efter 27 år har min stora idol för sista gången coachat sitt älskade MANCHESTER UNITED inför 75 000 fans på "Theater of dreams" och det blev en perfekt avslutning:
  • SEGER
  • Paul Scholes som lägger av fick speltid
  • Ryan Giggs som är som "en son" fick givetvis hoppa in
  • En av hans dyraste värvningar Rio Ferdinand blev matchvinnare
Man kan väl säga att han avslutade som man lärt känna honom... Wayne Rooney hade bett om en transfer, svaret från sir Alex kom direkt = Utanför matchtruppen !!
Underbart där han i sitt tal TACKAR alla för all support han fått under sina år klubben samt inte minst KRÄVER att dessa supporters skall stötta David Moyes lika mycket när han tar vid.

Efter en riktigt tung inledning börjar nu mitt lag SÄVEDALEN "varva upp" lite, förra veckans seger var riktigt nära att följas upp av ytterligare en men ett mål på stopptid gjorde att vi fick nöja oss med 1 pinne hemma mot NORDVÄRMLAND (1-1).
Vi gör en helt ok match där lagets kulturbärarae Jonas "Totti" Henriksson blir vår målskytt i minut 9 då han jobbar stenhårt på en långboll signerad Salar, att aldrig ge upp är den gode Jonas signum och här fick han betalt för detta.
Nordvärmland spelade en trevlig fotboll men i första halvlek hade vi bra koll och kunde med lite flyt gått till pausvila med en 2-0 ledning.
Tyvärr åker vi på ett rött kort med kvarten kvar och då ökar trycket på oss då Nordvärmland fyller på med allt dom har, utdelningen kommer via ett kanonskott från ca 30 meter efter 90.47 och kändes givetvis riktigt bittert..
Vi tar med oss att vi efter en tung start resultatmässigt nu är obesegrade i 2 raka matcher och kommer att åka upp till Karlstad på lördag med förhoppningar om att förlänga denna sviten..

Målskytt: JONAS "Totti" HENRIKSSON

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar