söndag 26 maj 2013

Go lördag !!

Man kan lungt säga att det var full fart under lördagen, tvätt tid 8-11 under tiden passade man på att putsa fönster, ute och handlade, tippade, förberedde matchgenomgång och allt detta var klart innan 12.00.
Hade en riktigt bra känsla när kollega "Danis" hämtade upp mig och vi begav oss till Valhamra för match mot IFK UDDEVALLA.
Lite justeringar i vårt försvarsspel, lite rakare spel var det beordrat och vi fick med oss alla på tåget och får en drömstart när Robin knoppade in en hörna efter ganska exakt 3 minuter.
Ledningen håller vi fram till minut 60 då vi åker på ett rött kort och det var bara att ställa in sig på försvarsspel sista halvtimmen då vi förväntade oss en tokpress av Uddevalla för en kvittering.
Så blev det oxå och 1-1 kom redan efter 3 minuter med 10 man på planen.. men grabbarna bet ihop, jobbade stenhårt och hade kraft att avgöra matchen med ett snyggt mål iscensatt av Fernandinho & "Kiosken" där man lade upp för Momo som fick bli matchvinnare fram till 2-1 och 3 riktigt sköna poäng.

Benji, Momo (2-1) & Robin (1-0)

C.L final på kvällen och trots att hjärtat klappade för DORTMUND får man lyfta på hatten och gratulera B MUNCHEN till segern, har man förnedrat Barcelona med 7-0 är man defenitivt värdiga vinnare av årets upplaga.
Känner en genuin glädje att det var en bra fotbollsmatch där båda lagen verkligen bjöd till och man ville framåt, inte så låst och avvaktande som det ofta kan bli, all heder åt Tysk fotboll som numera regerar i Europa.
Hade förmånen att ha ett par goa gubbar hemma på besök under kvällen (och för den delen 2 söta damer på blixtbesök) och det var en kanonkväll med gött käk, gott tjat och kall dryck men har man bra polare så vet man vad man får...

Givetvis avslutades kvällen på lokal... vinner man och tar 3 pinnar så måste man få unna sig :-)
Fotboll är ju bara 22 stycken som jagar en boll... men det påverkar ens humör & välmående förbannat mycket, det finns ingen goare känsla efter att man vunnit, PUNKT SLUT.