fredag 24 maj 2013

Vecko summering + CL final

Det var ett tag sedan det bloggades och det beror bara på att det har vart minst sagt fullt upp...

SÄVEDALEN:
Senaste matchen var i lördags uppe i Karlstad mot Carlstad Utd och man kan väl om man är lite ironisk säga att vi tyvärr spelade lika dåligt som undertecknad lirade Poker på bussreasan...


Efter att ha tagit 4 poäng i våra 2 senaste matcher var det med en positiv känsla vi tog oss an matchen, tyvärr kan man nästan säga att vi "var kvar i bussen" för inledningen på matchen var inget att skriva hem om och vi var i underläge redan efter 12 minuter.
Vi kvitterar dock och går till pausvila med 1-1 och det kändes riktigt bra med tanke på vad vi presterat.
En del justeringar i paus där vi satsade på ett lågt tight försvarsspel där vi lät United ha boll på egen planhalva och låg rätt i våra positioner gjorde att vi fick hemmalaget ur balans och dom blev mer & mer frustrerade när det ej fanns spelvägar genom oss.. då det i första halvlek fanns autobahn att attackera på.
Kostsamt misstag i min 79 med omställning & mål som påföljd och då var det rullgardinen ner och en tung hemresa på ca 4 timmar väntade.

Under veckan har vi haft bra träningar och "Reserverna" har lirat en bra fight mot JONSERED (2-2) så att det är faktiskt med tillförsikt jag ser framemot lördagens match mot andra placerade IFK UDDEVALLA.

ISGR:
På jobbet har det varit full kastrull hela veckan och det börjar kännas att det nalkas sommarlov.
I tisdags hade vi vår årliga Grill kväll med barn & föräldrar och det var riktigt lyckat, solen sken, det var ansiktsmålning, tipspromenader och undertecknad grillade korv som om man hade jobbat på Sibylla i hela livet.. när sista korven var såld öppnade sig himlen och det vräkte ner ett monzun regn, snacka om timing.
Under onsdagen hade vi våra nya förskolebarn på besök och det var 26 förväntansfulla 5-6 åringar som hade sitt första besök i skolan och det gick hur bra som helst.
Längtar riktigt till att få lära känna dessa lite bättre i augusti.


Tema NATUR med mina "ettor" håller på att avslutas och i veckan har det vart full fart i skogen på jakt efter insekter & kryp.
Utrustade med förstoringsglas burkar har det tittats på bl.a: Gråsuggor, Nyckelpigor, Flugor, Myror, för att nämna några av allt som kidsen hittade..

På lördag smäller det då det skall koras vilka som är Europas bästa fotbollslag säsongen 2012/13 då det vankas C.L final på Wembley.


2 tyska lag i finalen och hem till mig för att se fighten kommer ett gött "grabbgäng"och givetvis kommer kvällen att gå i tyskt tecken.
Det kommer att bli Tyskt öl, Jägermeister & Korv... kan det bli bättre ?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar