söndag 20 mars 2011

Gött gäng - Go klubb = GAIK

 Efter en heldag med grabbarna i laget kan man lätt konstatera att GAIK är en riktigt skön klubb, en levande klubb där det alltid händer grejer och där klubbhusets okrönta kung är maestro Jacobson som skämmer bort gubbarna med kaffe & korv efter matcher och träning där vår sydamerikanske vän J är den som ligger bäst till eftersom han ALLTID får en kopp varmt te med honung serverad på silverfat av nämnde Jacobson, klass !!
Av nån konstig anledning har en av våra "slipsar" (han som ser ut som killen på kaviartuben) hittat rätt knapp på stereon och har tydligen fått "dille" på en låt som alla gillade för ett par månader sedan så nu går Daniel Adams-Rays låt på repeat hela tiden.. snart läge för att hålla "Kurre" borta från stereon ett tag.
Igår hade vi en trevlig tillställning i klubbhuset där klubbens nya "logga" presenterades och där mannen på bilden till höger Mr Dalarna lanserade det nybryggda GAIK ölet som smakade mycket bra.
En riktigt go stämmning där det var en härlig mix av unga & äldre GAIKARE som alla hade trevligt tillsammans, kvällen avslutades med att järngänget besökte en populär nattklubb en trappa ner och det var riktigt bra fart kan jag lova, kanske lite för bra fart för "tuggummit" (Hubba-Bubba) som beställde in 22 !! groggar smakade av 2 av dessa för att sedan ta en "power-nap" i soffan !!
Tur för "gummit" att han har bra polare som tog hand om hans beställning....

Kan bara konstatera att det känns ganska gött att för tillfället vara en del av GAIK familjen...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar