söndag 3 april 2011

"Sicken" grabbkväll !!

"Harry" firar vinsten...
Gårdagens mediokra match glömdes snabbt då det i bastun i klubben styrdes upp ett cash game Texas Hold´em hemma hos undertecknad, det som skulle bli en lugn kväll med 5-6 deltagare blev precis tvärtom !!
En brokig skara var senare samlad där vissa nog drog både en & två valser hemma för att komma loss (lex "Sportchefen") och lira lite kort, tjöta gött & givetvis konsumera drycker i all dess former..  till slut var vi 11 gubbar som lirade och vår "vindsnabbe Tunis" kom sin vana trogen med ett litet metspö & skulle fiska trodde han men han blev ett lätt byte för gubbarna som slet honom i stycken.. i takt med att han loosade fyllde "storebror M" hans glas med R&C och han såg trots allt ganska nöjd ut i sin nya tischa & kavaj med en viss touch av Ostbågar...
Mr Bachelorette var tydligen med och lirade oxå en stund men hans mobil ringde hela tiden då dejting lystna damer vill ta chansen att leka "flaskpost", m.a.o gick det inte så bra i spelet för nämnda gubbe.. en som däremot var het som en kamin var "Harry boy" som fick ringa Kran Elve när han skulle lämna lägenheten för att ta sig till GLOW för att hans fickor var "proppfulla" och han kunde inte ta ett steg så att det fick bli 300:- för ett marklyft ner i taxin !!
Det lirades även lite 4 manna wist på ett sidobord där firma Bend & Olton tog skalpen på "Tärningen" & Bachelorette.. föga oväntat :-)

TACK till alla goa gubbar: Storfiskarn Raafi, Storebror M, Sportchefen, Jose, Norrmannen, AJ, Harry-boy, "Tärningen", "Olton" & Bachelorette för en go kväll, men nästa gång får ni ge fan i att dricka så jä## mycket då jag stått och diskat glas i 2 timmar idag...
Hoppas alla hittat hem från GLOW och mig vetligen var det ingen som körde "en Bubba" igår !!

2 kommentarer:

  1. Tack själv för en grym kväll!

    SvaraRadera
  2. Blev tagen med byxorna nere i dubbel bemärkelse den kvällen :-D

    SvaraRadera