söndag 11 september 2011

Tuff.. tuff...

GAIK tåget tuffar på bra för tillfället och igår bärgades en ny seger då RAMBERGET fick "däng" med 9-1, nu är det bara 5 små stopp kvar innan tåget stannar för gott den 16/10 och då hoppas man ju att gubbarna kliver ut på perrongen som SERIESEGRARE !!

Vad som händer efter 16/10 står skrivet i stjärnorna... trivs grymt bra i GAIK så att en fortsättning är inte uteslutet även om man har andra alternativ så kommer väl dessa bitar falla på plats vad det lider, känns onödigFett att stressa fram ett tidigt beslut utan nu gäller det först & främst att lösa våra sista 5 fighter på ett tillfredsställande sätt.

Champions League drar igång kommande vecka och för mitt kära Man Utd väntar gruppens tuffaste match redan i första omgången då vi möter BENFICA borta nere i Lissabon, efter att ha sett en ny uppvisning igår mot BOLTON (vinst 5-0) kan man ju inte annat att tro på att vi fixar denna matchen oxå då "lekmannen" Wayne Rooney är i "zoonen" och fjolårets komet Chicharito nu är tillbaka med besked så att det bådar gott inför tisdagen om man säger så. Undrar dock vad Berbatov tycker där han sitter under filten på bänken ?? Skyttekung förra året och nu helt plötsligt forward nummer 4 i sir Alexs anfalls brigad... mitt tips är att hanlämnar i januari fönstret.

Nästa vecka blir det konsert på lördag då jag & Olton ska spana in Winnerbäck på konserthuset, lär bli en go kväll med några kalla innan och en tur på byn efter....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar