söndag 11 mars 2012

Ytterligare skador...

Söndag kväll och nu skall UDINESE "jobbas in" så det blir lite stirsch in.. hade ett par "slippar" igår som tog styggt :)

Under gårdagen avverkades ytterligare en träningsmatch och denna lördag var det BK Skottfint som stod för motståndet och det blev till slut 2-2 efter att vi haft ledning med både 1-0 & 2-1 men kryss var nog rättvist efter full tid.
Möller´s dojja glödde och han dunkade in 2 pytsar, vi hade med en ny gubbe på höger-jonny och han skötte sig utmärkt och trots locktoner från två div 2 lag hoppas jag han tar sitt förnuft till fånga och hakar på vår resa i år.. här vilar ju ett tungt ansvar på vår egen "Mr BÄNKPRESS" nämnligen DG att tala han till rätta...

Försäsongen fortlöper enligt plan och det är nu bara knappt en månad tills det återigen spelas om 3 poäng och det är ju en morot för boysen.
Vi har up to date lirat 7 matcher och är obesegrade och den känslan är riktigt go framförallt då vi piskat upp div 4 lag såsom FLODA, SANDARNA, DONSÖ (ja Pyttis, den segern var grymt go).
Desto mer oroande är att vår sjukstuga växer och att det tyvärr är fel spelare som gått sönder, senast i raden var Raafi & AL som linkade av med skador i baksida lår och här får vi kolla upp imon hur prognosen verkar men det blir minst ett par veckor för båda.
Sedan tidigare haltar ju Skytting runt med en trasig fot men han hade iaf kastat kryckorna igår så att han är lite på g..

Nästa uppgift är en kvartsfinal i HM mot Zenith och där finns goda möjligheter att lösa en semifinal plats och då är vi ju ett steg närmare Svenska Cupen..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar