söndag 9 december 2012

WINNERS !!!

Söndag förmiddag, mysbrallor på, starkt kaffe, Aftonbladet & Vinterstudion på tv... knappt en timma till Kick off i Manchester derbyt och det börjar pirra lite lätt i magen.
Alltid lite ångest innan "stor" matcher men jag hoppas att sir Alex har en matchplan som ger oss 3 pinnar och pole position inför den hektiska perioden av matcher som nu stundar i december.
Ryktet säger att Nemanja Vidic gör en efterlängtat comeback i eftermiddag och förhoppningsvis kan styra upp ett stundtals svajigt försvar, det gör magen lite mindre orolig och jag slipper att springa ut i kylen för att ta en Novalukol...

"Best in Town" avgjordes under lördagen i Partillebo hallen där lag från Partille med omnejd spelade och trots att JONSERED valde att ej ställa upp känns det riktigt skönt att vinna denna turneringen, det spelar ingen roll vilka lag man möter utan det handlar om att fokusera & hålla kvalitet oavsett motstånd.
Lag Blå åkte oturligt ut i kvarten efter förlust på straffar medans Lag Röd stod som vinnare runt halv 6 snåret efter att ha gott igenom turneringen obesegrade med målskillnaden 24-4.
Som sagt alltid skönt att avsluta året som VINNARE och det tar vi med oss in i säsongen 2013.

HECTOR "tipskungen" SVENSSON


"The Future" JOCKE född 95 & BESART född 94


JACOBSSON leder sina styrkor

VINNARLAGET !!


"Capitano" SHARRO

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar