söndag 2 december 2012

Grattis "Danis" !!

Solsken, minusgrader och 26 fotbollspelare på en bra konstgräsmatta kan vara ett lördagsnöje så gott som något, så spenderades några timmar under gårdagen.
Internmatch på Vallhamra där Lag RÖTT coachat av demontränaren Daniel "Danis" Karlsson (se foto) besegrade mitt gäng med 5-2 i en stundtals välspelad match.Några nya ansikten & fötter var inbjudna och tog verkligen chansen när den gavs, vänsteryttern D.C hängde 2 baljor och det var snygga mål och gladde nog sin broder i stövel landet, samba liraren F hängde in ett klassmål i bortre krysset och i det förlorade laget gjorde A.S en stark insats och gjorde båda målen framåt.
Alla parter vvar nöjda efter matchen och vi kommer att stifta bekantskap med varandra i veckan som kommer sen får vi se var det landar...
Passar även på att lyfta på hatten ännu en gång för "Danis" som fullkomligt krossade mig i coach matchen... skall vid ett tillfälle fråga om jag får låna hans hörnvariant ;-)

Sportchef Bishop jobbar på med att forma truppen och det är för undertecknad en lite slitsam tid innan allt är på plats men vi ligger bra till, inget snack om det.
Först ut att signa nytt avtal utav de som har utgående avtal var Mattias Pringle och det känns gott att ha med han på resan, han får agera lok i vårt gäng och hoppas att det hakar på ytterligare vagnar under veckan...
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar