måndag 18 februari 2013

Gubbe 20-23 KLARA

Regn, snöblandat regn, snö... börjar bli hyfsat fed up på detta skitväder men om 11 dagar är det mars och då får vi verkligen hoppas på lite stabilare väder och lite vårkänslor.
Lider med mina grabbar i SÄVEDALEN som inte har vart bortskämda med en bra matta på Valhamra IP denna försäsongen och när den ikväll var bra om än något blöt var det lite halvgrinigt då tränarteamet bröt tempospelet 20.25 för att löpa lite "ryss" som avslutning, men som sagts tidigare att det finns inga genvägar och i slutet på februari skall man vara lite sliten, halvgrinig så att vi ligger helt rätt i vår planering ;-)

Sportchef Bishop har gjort en kanonjobb med att ge mig & kollega "Danis" en slagkraftig trupp att jobba med och idag fick han jobba som aldrig förr... senast jag såg någon jobba så hårt var bartendern på "Kallis" i VISBY en högsommardag på afterbeachen i början av 2000-talet.
Under kvällen gjorde han klart med ytterligare 4 spelare till årets trupp och nu är vi uppe i 23 spelare och förhoppningsvis blir den sista spelaren nr 24 klar i veckan.


Vår playmaker Momo Omeirat har signat ett nytt avtal för säsongen 2013 och det känns riktigt bra att ha en av seriens mest kreativa spelare och bästa fot med på vår resa.


Från våra egna led har vi kontrakterat Andreas Miettinen född 1995 som är en tuff mittback med potential till att bli riktigt bra och han kommer att få göra sin debut till helgen.


Ytterligare en viktig pusselbit föll på plats då Axel Jacobsson född 1993 från BK Häckens akademi har bestämt sig för att lira med SIF 2013, en mycket intressant spelare som har imponerat i våra 2 inledande matcher.


Siste man att krita på ikväll var Salar Bejan som närmast kommer från KF. Semberija, en spelande mittfältare som är trygg med bollen, har tränat med oss en längre tid men nu föll alla bitar på plats.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Lördagens träningsmatch hemma mot LERUM IS slutade 0-0 där bortalagets målvakt Fredrik Mellberg växte ut till en jätte i målet och räddade bland annat 3 friläge.
Vi gör en riktigt bra första halvlek där vi har tålamod och rullar boll riktigt fint, vi får loss våra centrala mittfältare, mycket spelvändningar, offensiva ytterbackar och allmänt trevligt spel och gör egentligen allt utom mål men det är ju bekant det som räknas.
Andra halvlek är inte bra från vår sida då vi slarvar betänkligt i passningsspelet och aldrig riktigt får något flyt i vårt spel alls, dels beroende på att Lerum gör det bra då dom låser upp oss förtjänstfullt men vi känns tråkigt nog allmänt loja.

Bilden nedan får väl symbolisera hur det kändes efter första 45 senast...

Foto: LEIF LUNDVALL

SÄVEDALEN - LERUM 0-0 (0-0)

Sharro
Pedram - Benji - Robin - Franklin
Axel - Johan
Henriksson (70) - Florian (45) - Pringle (45)
Spången (45) (in 70)
----------------------------
Besart (45) Axmalm (45) Fernandinho (45)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar