måndag 4 februari 2013

Äntligen dax !!!

4 februari och är det tamej tusan inte lite ljusare på morgonen när man tar sig till jobbet eller är det bara jag som imbillar mig det ?
Skit samma men vi kan konstatera att vi går mot "ljusare tider".

Vi i mitt gäng SÄVEDALEN har varit igång i exakt 26 dagar och vi har en del nya ansikte i truppen så att i lördags var det dax för en KICK OFF och en heldag med laget för att stärka lagkänslan ännu lite mera och utmana sig själva på saker man normalt inte gör, och jag kan lova att alla gjorde så gott man kunde...

Att löpa ett varv på tartanbanan med ett bildäck över halsen och en boll över huvet gör man kanske inte varje dag, och det skall villigt erkännas att det såg lite jobbigt ut från sidan.Nästa utmaning var att på 3 minuter få ut en så stor file som möjligt av en Rödspätta där inget skinn eller några ben skulle få finnas.
Tekniken med knivarna var så där men viljan & inställningen var god, tur var nog att vi inte skulle käka det som grabbarna fick ut av sina fiskar för då hade inte många blivit mätta...
Vi hade även riktigt bra diskussioner i olika grupper där grabbarna i laget fick plocka fram 3 stycken "LEDORD" som skall prägla vad som gäller i vår trupp under 2013 och här fick alla chansen att göra sin röst hörd men ni vi avslutade för dagen var alla överrens om vad det är som kommer att gälla under året.
Kvällen avslutades med att en 24 man stor skara käkade & drack gott på lokal i centrala Gbg och jag är helt övertygad om att denna dagen har gjort gruppen än mer "tight".

Redan på lördag (9/2) kör träningsmatcherna igång och för er som läst bloggen tidigare är vi nu framme vid delmål 1.
Att veta under den tunga träningsveckan att man har en match att se framemot som avslutning på lördagen brukar vara en bra morot.
I vårt fall handlar årets första fight om ett derby mot PARTILLE med avspark 12.00 på Valhamra.

Sportchef M.B fortsätter sitt jobb med att få truppen för säsongen 2013 komplett och idag skrev ytterligare 2 grabbar på sina avtal och det skall bli roligt att få jobba med 2 x Andreas (Bertilsson & Spångberg), välkommna grabbar !!


Andreas Bertilsson & sportchef M.B

 
Andreas Spångberg

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar