söndag 11 augusti 2013

LYCKA !!

Att fem (5) små bokstäver kan ha en sådan stor betydlese.... L Y C K A !!
Vissa dagar bara är sådana dagar som man vill ta hela världen i famn och igår var just en sådan speciell dag.

Min fantastiska polare Kristian Atterhäll gjorde igår slag i saken och förenade sig för alltid men den goa underbara Jessica som fr.o.m igår kan titulera sig fru Atterhäll.
Ett fantastiskt vackert brudpar, nya vänner från Åmål med omnejd och gamla goa vänner gjorde kvällen till ett minne för livet och som vanligt när det gäller "Kryddan" bjöds det upp till ett kalas & fest i världsklass.
Stort GRATTIS herr & fru Atterhäll  :-)--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Innan det var dax för festligheter var det ett laddat derby som stod på menyn och det är väl inget understatement att säga att Jonsered & Sävedalen tycker speciellt bra om varandra...
FOKUS låg i att hålla känslorna i styr då det garanterat skulle bli kamp, fight, tuff spel och att hålla huvet kallt och låta spelet tala.
Inget ont om Micke Martinsson´s grabbar i gul/svart men det var en synnerligen rättvis 3 poängare som inkasserades igår, och det glädjer mig extra mycket att samtliga 4 mål kommer i sista tredjedelen av matchen vilket ger ett kvitto på att vi är bra tränade och känns starka efter sommar uppehållet.

4 hungriga målgörare !!

1-0 Johan (Franky)
2-0 Axmalm (Momo)
3-0 Pedram (Axmalm)
4-0 Momo (Hector)

Känslan är att det frigjordes ett & annat kilo från grabbarnas axlar igår då vi lämnade jumboplatsen och tog 2 kliv uppåt i tabellen, UNDERBART !!

Sportchef Bishop har jobbat stenhårt senaste veckan för att ge mig bästa förutsättningar inför avslutningen på hösten och har lyckats lösa 2 nytillskott till truppen.Franjo Ladan (QVIDING)
En kreativ kvick yttermittfältare med ett bra rörelsemönster och en riktigt fin högerfot.Adam Reggiani (ASSYRISKA)
Stor stark target forward, stark på huvudet samt en bra teknik trots sin storlek.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar