söndag 4 augusti 2013

Turning point ??

5 underbara semester veckor är inne på sin sista dag.. vilket har innehållit en grym båtvecka med "Olton" & "Preben" i Marstrand/Lysekil, svensexa i dagarna 3 på Orust, båtturer till pärlorna Knarrholmen/Kårholmen, ljumma sommarkvällar på Bar Himmel, Linne, Lipp & takterrassen på John Scott med grymma vänner.
Ett par bra böcker, god mat och en hel del fotboll.

"Preben" & kapten "Olton"

Jag har hört så många positiva kommentarer om att Kroatien "is the place" för tillfället och det köper jag 7 dagar i veckan och kommer förmodligen testa det nästa sommar.. MEN inget och då menar jag inget slår en klassisk svensk sommar !!
Att hänga med polare på klipporna, kalla bad, grill, iskall pilsner, partykvällar, skärgården... VÄRLDSKLASS !!

Imorgon är det alltså dax att börja knega igen och många tycker nog att det skall bli tungt men icke jag, jag ser verkligen framemot att dra igång igen och träffa kidsen och höra allt om Skara Sommarland, Liseberg, Legoland, Universeum, Spanien, Grekland eller vad det nu kan vara som har varit deras bästa sommarminne.
Jag älskar ledigheten, friheten att vid 00.30 dra på en dvd rulle till halv 3 & ställa klockan på 10.00 och ligga och znoosa ytterligare en halvtimme men nu känner jag att jag e full laddad med energi inför hösten
Tillbaka till RUTINER igen och det skall bli underbart att återigen gå och köpa sin Aftonbladet, ta vagn 10 mot Guldheden och förmodligen hinna läsa klart hela sportbladet lagom till Chalmers..
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -  - -

Ni som följt bloggen vet ju att det har varit en riktigt tung vår med mitt SÄVEDALEN då vi tyvärr ej presterat som förväntat och parkerade på jumboplats inför semetern.
Det är nu historia, vi hr vänt blad och blickar bara framåt emot hösten och är fast beslutsamma om att fixa detta TILLSAMMANS.
Vi har varit igång sedan 18 juli och jag är supernöjd med vad killarna har presterat so far.. riktigt bra träningar, en helt annan inställning och det märks verkligen att alla inklusive undertecknad vet att det är "skarpt läge"...
Man kan riktigt känna att gruppen har slutit sig samman och trots vårt utsatta tabell läge är det mycket skratt & leenden runt Valhamra igen.

Benji bjuder på glass & leende !!

Igår var det återigen dax att kriga om 3 pinnar igen och match 1 av 11 för att reda upp den situation vi har satt oss i.
GPS´en var inställd på Åmål och nyckelordet var revansch då vi kände att vi ej fick chansen i sista matchen innan sommaren pga att en herre i svart förstörde den festen efter blott 28 sekunder.


Förberedelserna inför match var bra, vi hade en matchplan och det blev blev precis som vi förväntat oss och vi var förberedda på Åmåls "långa bollar på Gashi" där vår 4 back hade bra koll.
Drömstart med 1-0 ledning redan efter knappa 2 minuter som efter en knapp halvtimma blev 2-0 och båda gångerna var det en stekhet Florian Zuta som nätade.
Lite dålig markerin tillät Åmål att reducera till 2-1 strax innan paus men det var inget som gjorde oss oroliga på något vis.
Mitt i andra halvlek kom 2-2 och det skulle kunna vara nådastöten för ett sargat lag att tappa en 2-0 ledning och vika ner sig men för mina grabbar fanns ej detta på världskartan
Efter 75 minuter klev Momo Omeirat fram och dunkade in 3-2 och i sommar regnet kunde jag nästan känna doften av 3 poäng...
Straff för Åmål i minut 81 kändes riktigt tungt och just precis då kände jag att.. OK en pinne borta är en bra start... men keeper Sharro ville annat och räddade straffen och när klockan visade 94.40 bröt det stora jublet loss.
Genuin GLÄDJE, LÄTTNAD är underbart att se och jag riktigt njöt när grabbarna släppte loss i en dålig variant av lets dance i en ring på en tungsprungen gräsmatta.

Vårt jobb, inställning & viljan att kriga tillsammans kryddat med lite individuell skicklighet gjorde att vi kröp närmare våra motstånadre i tabellen men vi är långt ifrån nöjda med att ha inlett hösten bra utan vi fokuserar på nästa uppgift som är ett derby mot JONSERED på lördag och hoppas att matchen uppe i Åmål var vår "turning point"..

Sharro


Florian (2) & Momo (1)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar