onsdag 8 februari 2012

Underbara diskussioner...Med ett par timmars distans från kvällens träning med GAIK så känns det riktigt bra.
Dagens träning var den klart bästa av de 13 vi genomfört så här långt och jag var riktigt imponerad av grabbarna under vårt 2 mål spel idag.
Det var allt det som en coach vill skall finnas på ett bra träningspass nämnligen K-K-K..
Där fanns det KAMP under hela spelet, det både gavs & togs smällar men på en bra nivå och detta kommer garanterat gagna oss i långa loppet.
KREATIVITET fanns det i många fötter & huvuden under spelet, att vara med i "knoppen" är en förutsättning när man lirar med 2 touch på en mindre yta och på sätte vi spelade oss ur en bra press var imponerande.
Slutligen KVALITET.. det är ju detta det handlar om för att som grupp ta ett steg till i utveckligen, med x antal nyförvärv som höjt nivån samt spelare från förra årets trupp som redan nu efter en månad tagit kliv i sin utveckling åt rätt håll ser jag med tillförsikt framemot vad som komma skall under 2012.
Haft en underbar eftermiddag på jobbet med 2 fotbollstokiga kids på 6 & 8 år där vi diskuterat fotboll, 2012 skall ALLA tydligen hålla på katalanerna från Barcelona, end of discussion, övriga lag existerar inte.
Vi roade oss lite med att sätta ihop våra "DRÖMLAG" just för tillfället och om ni tar en titt på de 2 olika bilderna ovanför så förstår ni nog vilket som är "kidsens" & mitt...
Stavningen är ju helt UNDERBAR !!
I natt somnar jag garanterat med ett smile... det har vart en kanondag :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar