onsdag 16 maj 2012

Lyckad lördag.. ny i sikte

Det var ett tag sedan men som klyschan säger: "DEN SOM VÄNTAR PÅ NÅGOT GOTT.. VÄNTAR ALDRIG FÖR LÄNGE".. eller något i den stilen.
Party i regi GAIK brukar vara kvällar att minnas och så även i lördags, okey att vi torskade på övertid ute på en ö i skärgården men när solen "sprack upp" och vi hade fått lipat i 5 minuter (jo även vuxna män gör detta) så var det dax att ställa om till smiling faces då årets första grill gick av stapeln.
Kvällen till ära hade vi även vårt egen bryggda "Baby Boom Beer" som är en hyllning till lagets nyblivna pappor i baren, och dom var föga oväntat populära..Riktigt bra grill signerat firma Ande´ss & Mackan, trevligt folk som efter att ha partajat i klubben en gång alltid återvänder även om man råkar loosa lite dinarer på en hålstege :))
Så att ett riktigt stort tack till alla involverarade som alltid bjuder på sig själva, nästa gång blir förmodligen under EM (Sverige-England15/6).

Tänkte vara snäll men kan inte hålla mig...
Det unga gardet som "tror dom e kungar på casinot" trodde att dom skulle blyzza pappa när det blev lite texas... kan bara tacka & bocka för en gratis helkväll.
Känslan e ju att dom var inställda på att loosa då dom tydligen utnyttjat tillbudet: 2 FÖR 1 ??Nu blickar vi framåt och min vän numera 08-Jonas är på besök på hemmaplan, då vet ni själva vad som gäller... japp det är aktiviteter uppstyrda högt & lågt.
Har ärligt talat inte koll på allting men vet defenitivt att det blir C.L final på lördag med nämnde J och "Pyttis" bland annat och för att relatera till ovanstånde snack om poker kan man ju utgå från att det kommer att bli ALL IN...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar