onsdag 30 maj 2012

10 dagar "muck"...

Upploppet ligger framför en, en sista kraftansträgning.. nej så illa är det inte då jag trivs fruktansvärt bra på mitt jobb men faktum kvarstår att just idag har vi 10 arbetsdagar kvar till sommarlov, hyfsat go känsla. Därefter väntar 3 goa veckor med halv barnaskara innan det är dax för SEMESTER !!

Nu är vi inte där ännu utan en kort resume om vad som hänt sen sist:

I fredags var det VÄLGÖRENHETS match på Rambergsvallen i regi BK.HÄCKEN i samarbete med Göteborgs Somaliska föreningar där alla intäkter skall skickas ned till ett barnhem i Somalia.
BK.HÄCKEN "mix" bestående av: 2 A lagsgrabbar, 4 junisar, 7 "oldboys", 1 fystränare samt en Gothia Cup son (Dennis pojk), innan matchstart var det idel leenden och avslappnat MEN så fort det blåstes till spel kopplades vinnarskallarna på och det var en go känsla..
Berlin muren anno 1988 höll fortfarande förvånansvärt bra klass då 3/4 av A lagets backlinje från då lirade, men i ärlighetens namn är det Teddy Olaua & Lessmark som skall ha all cred, själv handlade det bara om att ligga i linje.
Framåt levererade "Super" Mario Jadonic som i fornstora dagar och ett avslut (höger utsida på uppstuds med back i ryggen) höll VÄRLDSKLASS, matchen vann vi med 5-0 och det känns gött att X antal tusenlappar är på väg med destination Somalia.
Givetvis skall alla vinster firas så att det blev ett par seger Mojitos på Tranquilo med lillbror & Jocke Olton bl.a.

Lördag, schteekande sol och förvånansvärt pigg efter fredagens aktiviteter, mycket av dagen lades åt alla travälskare julfton då det var Elitloppshelg som inleddes med v75 under lördagen.
Vårt bolag går allt annat än bra för tillfället men en go vinnare prickades då danske O´Grady lekte hem segern till bjudoddset 6.47.
Kvällen spenderades (till en början) ute på Lottas magnifika altan i underbar kvällssol med goa vänner (J, L, M) där det hanns med både grill, planering av semester, sänka en och annan dagens samt jobba in Loreen som vinnare, damerna vek in skägget efter att segersången spelats klart och det blev återigen la stada för mig och "Olton" och det blev en riktig KANONKVÄLL då vi stötte på så mycket gött folk.. ingen nämnd ingen glömd men jag är övertygad om vilka som känner sig träffade:)


Gällande GAIK hade vi en bra träning i måndags som följdes upp med seger igår i en "Reservlagsmatch" där polisen var överjävligt bra, länge sedan jag såg en lirare dominera en match så eftertryckligt men även "sportchefen" skall nämnas och det känns bra inför morgondagens A match.

Glädjs även åt att mitt gamla gäng SANDARNA studsade tillbaka efter en tennistorsk (2-6) ute på Donsö mot Pyttis gäng i fredags, även riktigt kul att ASKIM ledda av de goa gubbarna BA Strömberg & Hasse Östvall fått upp ångan och går som tåget i sin serie.

Ett nygammalt ansikte dök upp på jobbet idag, samma leende, lika cool som vanligt... charmören "Rudolf" är med på tåget igen... känns riktigt bra att ha Claes Månsson jr på jobbet igen :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar