tisdag 22 maj 2012

VÄLGÖRENHETS MATCH !!

På fredag (25/5) är det dax att snöra på sig dojjorna igen och beträda gammal klassisk mark, efter 7 år med BK.HÄCKEN och 6 år med "dåvarande" LUNDBY.IF kan man ju varenda tuva på Rambergsvallen.
Anledningen till detta är ett mycket bra iniativ signerat BK.HÄCKEN samt inte minst min gamle gode vän & radarpartner Anders Kiel.





Matchen är ett samarbete mellan Göteborgs Somaliska Föreningar & BK.HÄCKEN där alla intäkter såsom entre, kiosk mm kommer att skänkas till ett barnhem i Somalia.
Laget vi kommer att möta är ett SOMALISKT All Star lag som enligt uppgift håller god div 4 klass.

Vi som kommer att representera BK.HÄCKEN är en mix av old boys, A lagsspelare & Akademi spelare (U18) och bland det gamla gardet kan nämnas Anders Kiel (GAIS, Moss i tippeligan), Teddy Olausson (tredjelänk i IFK Göteborgs tränarstab med Jonas Olsson / Stefan Rehn).
Från A truppen kommer framförallt 2 intressanta lirare att medverka:

Andres Vasquez som slog igenom med dunder och brak i IFK under 2007 och vem minns inte hans mål mot ÖREBRO då han slår in den med en "Maradonna" från 25 meter, därefter proffs i FC Zurich men nu i BKH.

Eddie Hernandez är ett spännande nyförvärv inför säsongen och detta handlar om en mycket intressant kille som kommer att slipa formen inför OS i London i augusti där han är lagkapten i Honduras U-21 landslag.

Förhoppningsvis har BKH & Somaliska föreningen gjort ett bra jobb så att det dyker upp lite folk på matchen för att det skulle kännas riktigt bra att kunna skicka ned en stor slant till de behövande på barnhemmet i Somalia.

Matchstart 18.00 Rambergsvallen (2 x 30 min)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar