torsdag 12 januari 2012

27 man "kickade" igång 2012...






PREMIÄR träningen en ny säsong är alltid speciell, givetvis för att man har saknat grabbarna i laget efter en lång ledighet, lite spänd över hur mycket killarna har egen tränat, kommer nyförvärven att "hitta rätt" i gruppen per omgående.. ja frågorna/tankarna är många.
Idag var det äntligen dax att köra igång, kalla det gärna abstinens men jag var på plats 90 minuter innan tränings start, kändes skönt att få en kopp java & snacka lite gött med Jacobsson innan gubbarna dundrade in en efter en... ljudnivån höjdes allt eftersom, skratten ekade bland väggarna, ALLA verkade vara genuint glada att sammanstråla igen och ta sikte mot nya mål...
Till slut var vi 27 stycken som begav oss ner och möttes av en tilltalande grön konstgräsmatta, att kalla mina gubbar för kalvar på grönbete känns fel men det var mycket spring i benen kan jag lova... ibland kanske lite för mycket (Robin)..
Då har man varit med om premiär träning numero 11 som tränare och jag längtar redan till nästa träning på lördag... på ren svenska: Det här är för jä--- roligt och det är ingen tjuga på det Clejs :))

2 kommentarer: