måndag 30 januari 2012

Lyckad KICK OFF !!Hela lördagen spenderades med mina grabbar i GAIK då årets kick off för spelartruppen gick av stapeln, det var tidig samling för "frulle" sen rullade det på hela dagen.
Moment ett var en Intern match som spelades i 2x35 minuter och där var det inget snack om saken utan det vita laget var tämligen överlägsna och vann till slut med 5-0 !!
Det roliga var att 4 av mina skadade spelare fick agera coacher så att jag kunde som "neutral" bara avnjuta matchen & grabbarnas insats..
Tränarkampen vanns av firma Köster & Bubba som visade ett härligt engagemang vid sidlinjen det gjorde förvisso Olle & Andess i förlorar laget oxå men i takt med att målen trillade in så avtog det allt eftersom...
Extra + till domaren Jonas "HARRY" Harrysson som faktiskt var klockren i sina bedömningar och hade glimten i ögat trots en del verbala attacker...
Tillbaka i klubben var det lite fotboll på storbildskärmen, bastu lite gött tjöt innan pappa Raafi kom med efterlängtad mat, det käket vi fick för den pengen vi pyntade... VÄRLDSKLASS !!
Därefter var det fortsatta tävlingar där kanske kaptenerna inte var klockrena i sina val av tävlande.. 1 groda i burken på 56 försök kan inte bara skyllas på att en och annan kall hade slunkit ner, hjärnornas kamp i 4 i rad var facinerande likaså musik quizen där Junior & Pedersen visade oanade sångkvaliteter.
Sista lilla häftet med frågesport kan jag lungt säga att det ena laget vann en jordskreds seger...
Summa summarum en fantastiskt rolig dag där gubbarna verkligen bjuder på sig själva och med den stämmningen vi har i truppen kommer vi plocka många bonus poäng i år.. garanterat.
Nu laddar vi för helgen som kommer och årets första träningsmatch, alltid lika intressant att se var man står och på lördag får vi förhoppningsvis en bra värdemätare då Rikard Kapella Karlssons gäng gästar oss.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar