lördag 21 januari 2012

Sketväder & Matcherna spikade...



Riktigt trött på ALLA jävla statusuppdateringar på fejjan där det läggs upp snögubbar, backar & allt möjligt.. vill man ha snö.. ÅK till fjällen eller alperna !!
Givetvis fantastiskt roligt för ALLA BARN att få åka pulka, kasta snöboll etc.. men det lär ju vara slask (förhoppningsvis) inom 2-3 dagar och då kan det kvitta med snö för mig, jag skall inte gnälla mer utan konstaterar med ett leende att det tog ända till 21 januari innan det kom...
I morse var det tidig samling med tränar kollegor på Ullevi för att lägga årets seriematcher, Gbg FF hade dragit åt svångrämmen så att utan en massa papper att gå igenom så flöt mötet på ovanligt snabbt.
PREMIÄR blir det fredag 13 april mot KAVERÖS på Rudalen, sicken rysare :))
Vårens sista fight spelas fredag 29 juni så att efter den matchen kan gubbarna se fram emot 4 veckors semester.
Efter mötet var det snabba ryck till klubben för träning, gubbarna trotsade vädret och vi körde på cirka en timma i snön.. en målvakt kort gjorde att undertecknad ficj ta på sig "vantarna" och hoppa in mellan stolparna.. hur det gick ???
Kolla gubben i blå mössa på segerfotot ovan..
Damp ner ett nytt VIP Jonny i lådan i veckan, GLOW tyckte väl att man skulle belönas igen för lång & trogen tjänst.. så att det blir väl en tur på byn ikväll :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar