fredag 6 januari 2012

Sommarkänsla redan nu !!



Lite sjuk överskrift med "Sommarkänsla redan nu" när vi snackar 6 januari... men den som väntar på något gott väntar som bekant aldrig för länge !!
Att planera lite och drömma sig bort redan nu är ju helt underbart, genom att lura sig själv lite kommer ju tiden gå skitfort...
OM en vecka drar fotbollen igång igen och det skall bli gött att träffa gubbarna ett par gånger i veckan, OM ytterligare en månad startar matcherna på lördagarna och allt vad det innebär med bastu & bira efteråt och ev en och annan utgång, OM ytterligare en månad efter det blir det THÅSTRÖM konsert på Trädgår´n, NU är vi redan framme i april och då drar ju serien igång, LALEH lirar på Scandinavium, uteserveringarna slår upp överallt i Gbg...
Ni ser.. har man något att se fram emot och man delar in resan dit så blir väntan inte så lång på det som komma skall.
Hursomhelst inleds sommaren för mig i juni med fotbolls EM i Polen/Ukraina, inte på plats men väl i tv soffan men det funkar helt ok.
Fredag 6 juli blir det semester och tidigare har det vart standard att semestern inleds med vecka 28 på Käringön och så kan det mycket väl bli då det finns boende prel bokat & klart men min gode vän "Olton" är inne på att det blir båtsemester denna sommaren och en repa över Västkusten fr.o.m lördag 7 juli och en vecka framåt för att landa hemma i Gbg lagom till att WINNERBÄCK äntrar scenen på Trädgår´n den 14 juli.
Det hade ju inte vart en tråkig start på semestern :))
Sen är det ju KENT på trädgår´´n, SPRINGSTEEN på Ullevi, Tylösand helgen vecka 29....
Känns helt ok att ha lite att se framemot...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar