måndag 16 januari 2012

FAVORITER.. nej tack !!


Ny vecka innebär nya möjligheter och denna veckan har startat på ett positivt sätt.
Go dag på jobbet avslutades med en riktigt bra träning med GAIK på kvällen, "impad" över hur gubbarna krigade på då jag körde på ganska rejält idag.. keep up the good work guys !!
Handbolls EM inleddes i Serbien igår, nu skall jag ej vara någon sorts besserwisser med facit i hand då vi bara lyckades att få 26-26 mot MAKEDONIEN men faktum är att när man läser Aftonbladets inför reportage blir man ju mörkrädd...
LÄTTASTE gruppen av de 4 som finns och här skall vi bara ha med oss 4 poäng in i mellanrundan skriver handbolls expert Flinck !!
HALLÅ... har jag missat något.. bajsar björnen i skogen.. sover Dolly Parton på rygg ??
När fan levererade ett Svenskt landslag som FAVORITER senast i en bollsport ??
VI skall slå ur underläge, vara underdogs som när vi hamnade i "dödens grupp" vid fotbolls VM 2002, ENGLAND, ARGENTINA, NIGERIA, by-by efter 3 matcher och fira semester hemma i Sverige när det roliga börjar var det som gällde, på något konstigt sätt lyfter sig Svenska landslag när man ej har någon press på sig, senaste exemplet är ju matchen mot HOLLAND som tog oss till sommarens fotbolls EM...
Utan Zlatan är vi körda.. var budskapet som kablades ut, vad händer.. jo vi tar oss samman och visar alla experter att ni har fel och gör en grym insats när vi är underdogs.
Träningslandskamper är en sak och mästerskap något helt annat, bara för att vi gör en strålande landskamp och slår (forna stormakten) Ryssland innebär ju inte detta en enkel seger mot Makedonien och poäng på kontot... nu blir det 2 matcher med kniven på strupen för att ta oss vidare från gruppen.
Gör vi det.. då kan jag lova att vi blir LIVSFARLIGA av den enkla anledningen att då tror ingen på oss och det är då Svenska landslag PRESTERAR som bäst !!
Frågor på detta firma Perlskog & Hellgren...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar