söndag 24 juni 2012

Fish and Chips vs Pizza ?

Rubriken är inte som det låter, det skall inte handla om mat utan om kvällens goa kvartsfinal i fotbolls EM mellan ENGLAND vs ITALIEN.






Två länder som som alla fotbollsälskare känner till lite mer om än andra då vi är uppväxta med Tipsextra i Svt gällande Engelsk fotboll och Uno X Due som sändes i Tv3 med Thomas Nordahl & co.
För den "yngre generationen" är man ju uppväxt med Viasat & Tv4 Sport :)
Skit samma utan nu fokus på kvällens fight då en semifinalplats mot "maskinen" Tyskland ligger i potten kommande vecka.

ENGLAND med bekantingen Roy Hogdson som förbundskapten har hittat något som kan likna harmoni då det vart relativt lungt på skandalfronten.. mycket av detta kan nog Roy tacka alla skador som uppstod innan EM då bl.a Garreth Barry & Frank Lampard försvann då den senare nog mer eller mindre hade krävt en startplats men nu har Roy i lugn och ro kunnat lira Scotty Parker / Steven Gerrard i samtliga matcher utan något tjafs.. samt att Stevie G fått ta större ansvar som kapten, frid & fröjd med andra ord.
Wayne Rooney har förmodligen lika mycket spring i benen som en Kenyansk maratonlöpare då han stått över de 2 första matcherna och med sin "coming man" både i klubb och landslag Danny Welbeck som partner tror jag han är mannen som skall skjuta mighty England till semifinal.

ITALIEN känns som en katt med 9 liv typ.. när det stormar som mest.. presterar man som bäst !!
  • Ny spelskandal (Cristico hemskickad innan EM)
  • Cassanos stroke..
  • Ballotelli.. say no more...
Bara för att nämna några saker som man tycker skulle störa Prandellis manskap men man har trots att man ändrat spelsystem från match till match, använt de Rossi som mittback lyckats prestera.
Pirlo´s högerfot har varit magisk och han har styrt Italiens spel på ett föredömligt vis men jag tror att det kommer bli en ytterst tight match ikväll där jag tror att ett misstag alternativt individuell prestation avgör..
TIPS: England - Italien 1-0 (Rooney)

Midsommar afton firades på DONSÖ i Gbg skärgård och jag måste lyfta på (gubb) kepsen för Daniel "Pyttis" Olsson som styrt upp en klockren fest, grym lokal på en klippa, grymma gäster, grymt fixeri med allt runtomkring... stort TACK återigen min vän !!
Presenter från 08 damerna till "Pyttis"

"Pyttis" & Brorsan !!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar