söndag 6 november 2011

Grymt rolig helg....







13 grabbar tog tåget upp till Sthlm för att runda av årets säsong och det blev en Avslutnings resa som heter duga.. man kan lungt säga att vi har ett par riktiga profiler i vårt gäng... ingen nämnd ingen glömd men att inte nämna KursivKöster, Robinho & PP hade kännts som tjänstefel.
Vår Tunisiske vän mode lejonet Raafi satte nivån direkt med att visa upp en ny skjorta med klass från Dressman, kvalitet rakt igenom.
Fredagen var uppstyrd på ett bra sätt, lunch på Hard Rock, relaxen ett par timmar innan middag på Cliff Barnes där det var ett bra drag... vågar påstå att barpersonalen hade en av sina tuffaste pass denna hösten när ett glatt gäng Göteborgare var på partyhumör.
Lördagen var det lungt med aktiviteter på förmiddagen.. med all rätt efter fredagens kanonkväll men vid tvåtiden var det uppsamling på Boule & BAR för lite gött lir och en brunch, tugget var på en go nivå och redan här kändes det som att lördagen skulle "bräcka" fredagen.. med råge. Lite P.L fotboll och några immiga på ett gött place innan det vankades FF på rum 402, det blir ganska bra röj när man är 20 pers på cirka 40 kvadrat... här kliver några grabbar fram och bjuder på sig själva, bla annat "törste-Berra" Haraldsson som visar oanande danskvaliteter när han plockar äpplen & päron, stort !!
Att Reines pöjk vår lille Robin skulle ta chansen att sola sig i glansen när det droppade in lite chixz var ju ingen skräll, historierna höll som vanligFett hög klass... roligast var dock när Mohammed från TAXI Tensta kommer och lämnar Jonas mob... inlindad i hans BlueBerry slips !!
Sista anhalten var Le Bon Palais där S-B var bokat.. lite Tysklandsfärja varning men det "gungade" bra på stället när grabbarna från Bästkusten gjorde mos av dansgolvet :))
Stort TACK till mina grabbar som gjorde helgen i 08 till ett riktigt värdigt avslut på denna säsongen... på tisdag är det träning och vi tar sikte på 2012... men det är en helt annan historia.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar