lördag 12 november 2011

"Små" men riktigt coola grabbar...Lördag kväll 22.02, en kall Heineken & en 18 årig Glengoyne som "tillfälligt" sällskap, i bakgrunden på lagom hög volym Håkan Hellström 2 Steg från paradise...
Snart på väg ut på la stada för att möta upp vänner, "Preben" i en buss på väg från match i Karlskrona & "Jånka" som underhåller damsällskap nånstans runt någon av Lång gatorna, "Chippen" runt Linne men staden e ej större än att våra vägar kommer att korsas...
Tv.n har stått på under kvällen och det har vart kvalitet rakt igenom, 2 grabbar som knappt mäter 165 centimeter över havet har haft huvudrollerna men jag lovar att de är STORA ARTISTER på sina respektive scener.
Först ut var i mina ögon allsvenskans bästa mittfältare 2012 May Malangho från Helsingborg som var gäst i Ekwall & Lundh, riktigt skön snubbe från Sydafrika som trots sin smurfkropp är en riktig tuffing.. knackig Engelska, grym ?? frippa, ständigt ett leende på läpparna, tagit samma resa som många importer i svensk fotboll via att lämna sitt heKursivmland i tidig ålder för att ta chansen... såna grabbar önskar man bara all lycka.
Näst ut var en ev mina "favvisar" Jason "Timbuktu" Diakethe som hade sin kväll i Så mycket bättre och det blev en riktig höjdarkväll.
Trots mycket motgångar (mobbing, nära väns död etc) har han överbevisat att han har så jävla mycket att förmedla, riktigt sympatisk, en riktig medmänniska som jag gärna hade haft som vän och framförallt en sjuhelvetes jävla artist !!
Och vi fick 6 riktigt bra versioner & tolkningar av hans hits där Laleh återigen regerade...
Till slut: Det är som jag ALLTID har sagt: Det är inte STORLKEN som gör det...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar