onsdag 18 april 2012

Båda matcherna "lever" !!

Allianz Arena i Munchen är det som hägrar, det är slutmålet av årets upplaga av C.L och där kommer någon av Bayern Munchen, Real Madrid, Chelsea, Barcelona stå som segrare en förhoppningsvis go försommar kväll i maj.

Semi finalmatch ett är nu spelad och det är mycket som är identiskt i de båda matcherna:
  • De spanska lagen Real & Barcelona inledde borta
  • Hemmalagen vann med uddamålet
  • De notoriska målskyttarna Gomez & Drogba avgjorde
  • Båda matcherna är "still alive"
Drömfinalen med stort D är nog för 9 utav 10 fotbollsälskare en klassisk hatmatch mellan Real Madrid - Barcelona och den chansen finns ju defenitivt kvar även om båda lagen skall vända ett underläge nästa vecka.
Kuriosa är ju att de båda antognisterna i helgen stöter på varandra i El Classico där Barcelona lirar hemma och är 4 pinnar bakom Real med 5 matcher kvar att spela... all in på att jaga ikapp i ligan eller 110% fokus på att ta sig vidare till Munchen ???

BAYERN MUNCHEN - REAL MADRID
Fart, fläkt, full fart framåt !!!
En underbar fotbollsmatch med böljande spel, 2 lag som vågade ta risker och anfalla och där man verkligen gick för seger ända in i kaklet.
Real tar med sig det ack så viktiga bortamålet till Bernabeu men det svider nog i "The special one´s" hjärta att hans vita maränger på övertid slappnade av (dåligt försvars spel) och lät en av Europas hetaste målskyttar Mario Gomez att avgöra på stopptid.
Nu tror jag detta spelar mindre roll nästa vecka då det blir en tokoffensiv från Real och då kan taktiskt drivna Tyskar ej stå emot... Real Madrid till final.
Mario Gomez

CHELSEA - BARCELONA
Defensiv, dykningar, Drogba !!!
En match som jag trodde det skulle slå gnistor om... men i min värld var det som ett TOMTEBLOSS... det sprakade en liten stund för att sedan slockna (för att leva upp på övertid med ett stolpskott).
Hatten av för di Matteo att få sina 11 lite ålderstigna stjärnor att underordna sig den defensiva matchplan man satt upp, följa den konsekvent samt lyckas stjäla ett mål i en omställning i slutet av första akten och ta med sig ett drömresultat till Katalonien nästa vecka.
Javisst.. Drogba låg ett par gånger för mycket för ingenting men det var ganska befriande att få se Barcelona spelarna så griniga & frustrerade, dom är inte vana att få något emot sig, oftast är de ju dom som ligger ned ??
Tro nu inte att jag är anti Barca, dom är ett fantastiskt lag och är helt underbara att se på när dom rullar ut motståndarna efter noter men ikväll tycker jag att maskineriet hackade betänkligt.
Min känsla är att matchbilden på Camp Nou kommer att gillas av Chelsea spelarna och man är beredda att göra en defensiv bragdmatch igen då belöningen är en finalplats.
Jag tror (idiotförklara mig gärna) att Chelsea kommer göra mål nästa vecka och då skall Barcelona göra 3 och det gör man ju i princip varje gång men här tror jag att man misslyckas och det blir en skräll... Chelsea till final.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar