tisdag 10 april 2012

Regn, Regn, Regn.... Spel, Spel, Spel

Känns lite sjukt att det är påsk lov denna veckan på skolan när påsken är över.. ingen ide att fördjupa sig i det i och för sig utan bara konstatera att man har 4 goa dagar framför sig.
Kändes extremt bra att jobba "frukost" i morse med kollega Larsson och prata av sig lite om helgens händelser över ett par koppar kaffe.. tredje länken i "frukost gänget" var kollega E som var lite orolig att skotte baskern som hon var med och designade blev kvar i Sthlm.. men så var icke fallet utan den ligger i tryggt förvar till nästa gång :)

För att återkoppla till Sthlm då hör man ju alltid att det regnar ALLTID i Göteborg.. och i detta fallet måste jag bara instämma för att idag har det varit ett riktigt Kalle Anka väder, PUNKT !!
Därav har mesta tiden med kidsen spenderats inomhus och jag kan lova att det inte har gått någon nöd på mig.. måste ju bara älska mitt jobb när man kan sitta och lira Kalaha & Fotbolls spel med goa 7-8 åringar som inget hellre vill än att sätta "Mango" på plats..
Imorgon får vi dock hoppas att regnet är borta då vi har sista träningen innan fredagens premiär men mer om detta senare i veckan..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar