söndag 1 april 2012

Go GAIK lördag...

Det var en mycket bra lördag igår på alla sätt & vis, årets näst sista träningsmatch stod på schemat och efter det var det "Teambuilding" med laget hemma hos vår målvakt Köster.

Matchen mot ÖCKERÖ som är tippade att tillhöra de bättre lagen i årets upplaga av div 4B var ytterligare en i raden av bra insatser av mina killar.. men som en klok man sade: Vinster i träningsmatcher genererar ju inga poäng, och det stämmer ju men det genererar defenitivt en stor portion självförtroende att vända ett 0-1 underläge i paus till seger med 3-1.
Som jag skrev i vårt matchreferat på www.gaikkullen.se så var det LAGET GAIK som vann matchen åt oss även om alla 3 målen är jävligt skickliga prestationer i tur & ordning från Möller, Petter & Mackan.
Insatsen ger oss i ledarstaben lite huvudbry inför stundande seriepremiär då vi saknade 6-8 killar som alla är högaktuella för en start tröja.. hörde jag ordet konkurrens ??Efter matchen var det samling hemma hos Köster för gemensam aktivitet då vi tillsammans bryggde det nya GAIK ölet som skall intagas under någon festlighet längre fram i vår.
Bryggmästare och lekman var Robban Vöks som hade stenkoll på grejerna och alla grupperna rapporteras ha skött sina uppgifter på bästa sätt.
Namnet på ölet föll till slut på B.B.B (Baby Boom Bear) med tanke på att vi har en hel del nya pappor i laget. Stämmningen var som vanligt när det vankas grejer med laget på topp och vi hade en riktig kanonkväll ihop.
Känns såhär dagen efter även bra att man sponsrade med ett par hundringar på pokerliret till Anders så att han kan åka till Bengan och köpa Mattias Tell´s skiva samt att Junior fick sponsring till kommande blöjinköp :))


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar